Over ons

Onze Nash Squared brands

Harvey Nash

Harvey Nash Nederland is een grote intermediair met een hoogwaardig en kwalitatief dienstenportfolio. 
Harvey Nash Nederland is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd.
Als meer dan 20 jaar zijn wij in Nederland als intermediair goed in het helpen van opdrachtgevers en professionals om zich te focussen op waar zij goed in zijn.
Harvey Nash heeft voor Zelfstandig Professionals mooie opdrachten, zowel IT als Non-IT. Onze opdrachtgevers zijn onder andere grote corporates, overheid en semi-overheid en zowel binnen de profit als non-profit sector.
Ook zijn er bij Harvey Nash zelf diverse carrière mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer weten over Harvey Nash, bezoek dan de website.

Spinks

Spinks is een vertrouwde partner in Talent Management binnen de Start-up en Scale-up community. Spinks specialiseert zich in recruitment en in-house talent management voor deze sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van vast en tijdelijk personeel, met een vast team bij de klant op locatie. Spinks is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd.  Ons Spinks team weet verschillende top innovaties wereldwijd aan hoogontwikkeld en divers talent te koppelen. Bij Spinks focussen wij ons op mensen met een juiste mindset op het gebied van groei om zo de ontwikkeling van de organisatie in een stroomversnelling te brengen.

Meer weten over Spinks, bezoek dan de website.

Team4Talent

Team4Talent is een detacheringsorganisatie specifiek gericht op Microsoft developers, met gecertificeerde en getalenteerde developers in dienst die tijdelijk ingezet worden op opdrachten bij klanten. Team4Talent is begonnen in België en heeft inmiddels de stap naar Nederland gemaakt om ook in Nederland organisaties te helpen die een behoefte hebben aan Microsoft developers. Team4Talent is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd.

Meer weten over Team4Talent, bezoek dan de website.

Iedereen heeft zijn specialiteit.

Zo zijn wij goed in het helpen van opdrachtgevers en professionals om zich te focussen op waar zij goed in zijn.

Door hen bij elkaar te brengen en hun de zaken uit handen te nemen die voor hen ballast zijn, maar voor ons gesneden koek. We doen dat graag en we doen dat goed.

Our Nash Squared Values

 

Human

 

We trust, respect and care for one another and those around us. It is our ability to connect and to understand the value each person brings that makes us special.

Hungry

 

We constantly strive to identify opportunities, deliver outstanding results and inspire others.

Open

 

We are consistently honest, open and straight forward. By doing so we remove barriers and focus on the right outcomes.

Collaborative

 

We believe in the power of working together. We listen and evolve together by utilising our expertise to produce exceptional outcomes.

Entrepreneurial

 

We are courageous, we challenge ideas, we pursue excellence in all we do. We are ambitious, we are innovators and we are change agents.

Ik help graag verder

Mail gerust

Farah Lemkadem

Farah.lemkadem@harveynash.com